Безплатна доставка над 99 лв до офис на Еконт!
Безплатна доставка над 99 лв до офис на Еконт!
Вижте всички статии

Това са най -добрите модни тенденции за есента 2021

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

За втори пореден сезон модата се научи да се преоткрива. На фона на глобална пандемия, индустрията прояви креативност и дръзновение да представи своите колекции есен/зима 2021-2022. Дизайнерите предложиха нови, по -реалистични подходи, включително късометражни филми, предавания без публика и концепции с разширена реалност. В резултат на това готовото облекло неизбежно е станало по-функционално, по-уважително към променящия се свят и по-лесно за носене, с тенденции, които работят за всеки стил, пол и силует. На първо място обаче този сезон ни накара да мечтаем. Парчетата бяха вдъхнати с празничен оптимизъм, за да ни донесат малко блясък, докато празненствата не могат да започнат отново. Разрушаваме тенденциите, които ще разтърсят този сезон есен/зима 2021-2022. 

Ски шик

Ски шикът е манията на този сезон, пълен с ватирани дрехи и удобни гащеризони, паркове, буфери и дори балаклави. Всички кодове на зимното облекло са интерпретирани с градски обрат. В съвременния град зимата носи защита, комфорт и шик.

 

Съзнателни и уважаващи каузата на животните, марките предлагат изкуствени кожи, които са едновременно уютни и на пръв поглед по -реалистични от самата козина. 

Всички искаме само да се облечем и да се върнем на работа. За офис облеклото визията на бизнес дамата се актуализира с пищни, плисирани поли.

 

Нощ навън

Страст, пера и пайети осветяват модните подиуми. Резултатът? Блестящ стил, напомнящ ни да мечтаем за предстоящите празници.

 

Кожа

Вариация на тема, на която определено никога не ни омръзва, през този сезон кожата се разглежда с буржоазно настроение от 70-те години в Hermès, като екстремно цялостно облекло в Schiaparelli и с пънк рок ръб в Simone Rocha.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани