Телефон за бърза поръчка 0876676679!
Телефон за бърза поръчка 0876676679!
Начало Формуляр за връщане

Формуляр за връщане

Рекламация:
В случай на рекламация, разходите по изпращане на продукт за ремонт са- за сметка на продавача, връщането  на вече  ремонтирания  продукт е за сметка на КУПУВАЧА! Срока на поправяне на дефекта чрез ремонт на артикула е 30 дни от датата на приемане на гаранционната претенция. 


Моля, прочетете внимателно и попълнете! При онлайн покупка от нашата страница или сайт https://morani.bg,  имате право да върне или замени закупения  продукт в рамките на 14- дневен срок от доставката на поръчката.
Условия на връщане:
1. Вида на продукта да е както при получаване - оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да има никакви следи от употреба(чантите не трябва да се отпечатани ако имат опаковка по тях, както и да се сваля опаковка от обувките). Всички аксесоари трябва да бъдат налични и прилежно опаковани в оригиналния си вид. Пратката задължително трябва да бъде придружена от настоящата бланка за връщане и документ за плащането на продукта! 
Транспортните разходи за връщане на продукти са ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.
Процедура за връщане
1. Изпратете пратката отговаряща на условията за връщане на адрес:
гр. Свищов офис на Еконт- Централен, тел. 0888242322, фирма „Морани 2013“ ЕООД.

В случай на рекламация, разходите по изпращане на продукт за ремонт са- за сметка на продавача, връщането на вече ремонтирания продукт е за сметка на КУПУВАЧА! Срока на поправяне на дефекта чрез ремонт на артикула е 30 дни от датата на приемане на гаранционната претенция.

Клиентите за нас: (270)